engrdeitru

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Οι Stagones Luxury Villas βρίσκονται στην περιοχή του Αμπελά σε ένα μοναδικό οικόπεδο με ανεπανάληπτη θέα στην θάλασσα και αριστοτεχνικά διαμορφωμένους κήπους, με δέντρα, φυτά και τοπική βλάστηση. Το συγκρότημα είναι πετρόχτιστο, με μινιμαλιστικά στοιχεία και αρχιτεκτονικά αφομοιώνει τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά των Κυκλαδίτικων σπιτιών με τις σύγχρονες ανέσεις. Απέχει περίπου 15 λεπτά με τα πόδια από την κοντινότερη αμμώδη παραλία του Αμπελά και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την Νάουσα και την διάσημη νυχτερινή ζωή της.
Οι πολυτελείς βίλες του προσφέρουν αξεπέραστη διαμονή μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον ενώ ταυτόχρονα προσκαλούν τους επισκέπτες να βιώσουν την ανεπανάληπτη Κυκλαδίτικη φιλοξενία κατά τις διακοπές τους.
 

Πώς να φτάσετε στο νησί της Πάρου
Αεροπορικώς: Η Πάρος έχει συχνή αεροπορική σύνδεση με Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η Aegean Airlines και η Sky express προσφέρουν καθημερινές πτήσεις κατά τη θερινή περίοδο (τέλη Μαρτίου έως τέλη Οκτωβρίου). Διάρκεια πτήσης: 25-30 λεπτά. Απευθείας πτήσεις από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις προσφέρει η Transavia Air, www.transavia.com, καθώς και η Sky Express Air, www.skyexpress.gr αλλιώς μέσω της Aegean Airlines & Olympic Air, www.aegeanair.com.
 
Δια θαλάσσης: Καθημερινά δρομολόγια πλοίων από το λιμάνι του Πειραιά προς την Πάρο συνδέουν το νησί όλο το χρόνο. Η διάρκεια ταξιδιού με πλοίο είναι περίπου 4 ώρες, αλλά από τον Μάιο έως τον Σεπτέμβριο τα High Speed ​​Ferries εκτελούν το δρομολόγιο σε κάτι λιγότερο από 3 ώρες. Από τον Μάϊο ως τον Σεπτέμβριο, ταχύπλοα καράβια αναχωρούν επίσης και από το λιμάνι της Ραφήνας. Οι ναύλοι εξαρτώνται αν ένα πλοίο είναι ταχύπλοο ή κανονικό. Επιλογές θέσεων κατά την κράτηση, όπως οικονομική θέση, αεροπορικά καθίσματα ή business class. Θα σας ωφελούσε να φτάσετε στο αεροδρόμιο της Αθήνας νωρίτερα από τις 15:00 για να μπορέσετε να επιβιβαστείτε στο τελευταίο πλοίο από τον Πειραιά ή το λιμάνι της Ραφήνας για την Πάρο, καθημερινά στις 17:30. Για τα δρομολόγια πλοίων www.ferryhopper.com, www.ferryscanner.com & www.aktoploika.gr


Πώς να φτάσετε στο λιμάνι του Πειραιά από το αεροδρόμιο της Αθήνας
Με Μετρό: Η νέα γραμμή του μετρό σας μεταφέρει απευθείας από το αεροδρόμιο της Αθήνας στο λιμάνι του Πειραιά, διάρκεια 1 ώρα. Για πληροφορίες για δρομολόγια και ναύλους στο www.stasy.gr
Με λεωφορείο: Η γραμμή Express σας οδηγεί από το αεροδρόμιο της Αθήνας στο λιμάνι του Πειραιά και το ταξίδι είναι περίπου 1,5 ώρα. Είναι το λεωφορείο "Χ96" που αναχωρεί κάθε 20 λεπτά από το αεροδρόμιο προς το λιμάνι του Πειραιά. Για πληροφορίες δρομολόγιων και ναύλους, δείτε στο www.oasa.gr)
Με ταξί: Ένα ταξίδι από το αεροδρόμιο στο λιμάνι του Πειραιά, ανάλογα με την κίνηση, θα σας μεταφέρεις περίπου σε 60 με 80 λεπτά.
Συμβουλές: αν θέλετε να οργανώσετε τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο στο λιμάνι ή να διανυκτερεύσετε σε ξενοδοχείο δίπλα στο λιμάνι του Πειραιά ή της Ραφήνας, απλά επικοινωνήστε μαζί μας.
 
Από το λιμάνι ή το αεροδρόμιο της Πάρου στις Σταγόνες Luxury Villas
Χρησιμοποιήστε τις δικές μας υπηρεσίες μεταφοράς: Οργανώστε μαζί μας την ιδιωτική σας μεταφορά χρησιμοποιώντας το αποκλειστικό μας βαν. Πριν ή μετά την κράτηση της βίλας σας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 698 1210 167.
Ενοικίαση αυτοκινήτου, οι ναύλοι ενοικίασης ποικίλουν ανάλογα με το μοντέλο και την εποχή ενοικίασης του αυτοκινήτου. Το οδικό δίκτυο της Πάρου είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για την ενοικίαση του οχήματος σας στο τηλέφωνο 698 1210 167.
Με ταξί: Η άφιξη είτε στο λιμάνι είτε στο αεροδρόμιο της Πάρου κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι μια εύκολη διαδικασία. Προτείνεται όμως, εάν θελήσετε να κλείσετε ταξί, πριν ή μετά την κράτηση της βίλας σας, να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για λεπτομέρειες στο τηλέφωνο 698 1210 167. Στην περίπτωση αυτή, ο οδηγός ταξί θα σας περιμένει στις «αφίξεις» με το όνομά σας αναρτημένο σε πινακίδα. Σε περίπτωση οποιασδήποτε δυσκολίας, επικοινωνήστε μαζί μας απευθείας στο τηλέφωνο 698 1210 167. Σε κάθε άλλη περίπτωση, κατά την άφιξη σας, απλά καλέστε το πρώτο διαθέσιμο ταξί που βλέπετε έξω από το αεροδρόμιο ή το λιμάνι.
Με λεωφορείο: Προσφέρονται διάφορα δρομολόγια με λεωφορείο για να μετακινηθείτε σε όλο το νησί. Στα δεξιά του λιμανιού της Παροικίας βρίσκεται ο σταθμός των λεωφορείων. Ακόμη και κατά τη χαμηλή περίοδο καθημερινά δρομολόγια συνδέουν την Παροικία με τη Νάουσα, από το πρωί μέχρι περίπου τα μεσάνυχτα. Κάθε ημέρα υπάρχει λεωφορείο που εκτελεί την διαδρομή Παροικιά - Νάουσα και Αμπελά. Για πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια και τις τιμές των εισιτηρίων, παρακαλούμε δείτε την ιστοσελίδα των λεωφορείων Πάρου: www.ktelparou.gr, διαφορετικά καλέστε μας στο 698 1210 167 για να οργανώσουμε την μεταφορά σας με τις δικές μας υπηρεσίες μεταφοράς.

Αεροδρόμιο: 20’ λεπτά οδικώς
Λιμάνι: 20’ λεπτά με το αυτοκίνητο
Εμπορικό κέντρο (στο κέντρο της πόλης Νάουσα): 10’ λεπτά με το αυτοκίνητο
Νοσοκομείο: 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
Μεταφορές: Μεταφορά σε κάποιο ξενοδοχείο στο λιμάνι του Πειραιά ή της Ραφήνας, μπορεί να γίνει κατόπιν αιτήματος σας, είτε με την οργάνωση της μεταφοράς σας από εμάς, είτε με την ενοικίαση αυτοκινήτου από εσάς, είτε κάνοντας χρήση του λεωφορείου ή με το ταξί.


Οδηγίες πώς να φτάσετε οδικώς από το λιμάνι της Παροικίας στις Stagones Luxury Villas:
Από το λιμάνι της Παροικίας (Πάρου) οδηγείτε βόρεια (ανηφορικά) προς Νάουσα. Βγαίνοντας από την Παροικιά θα βρεθείτε μπροστά σε μια διασταύρωση V. Στρίψτε αριστερά στην διασταύρωση V και συνεχίστε προς την Νάουσα. Προσοχή……!!!!, στρίβοντας στα δεξιά σας οδηγεί στο χωριό Λεύκες……!!!
Στρίβοντας αριστερά στη διασταύρωση, συνεχίστε ευθεία μέχρι να μπείτε στη Νάουσα, εκεί στα δεξιά σας υπάρχει ένα σούπερ μάρκετ και στα αριστερά σας ένα βενζινάδικο Shell, απλώς στρίψτε δεξιά και συνεχίστε την οδήγηση ευθεία μέχρι να φτάσετε σε μια διασταύρωση Τ. Εκεί στρίψτε δεξιά προς την κατεύθυνση του Αμπελά και συνεχίστε την οδήγηση προς τον Αμπελά.
Μετά από σχεδόν 500 μέτρα θα δείτε στα αριστερά σας μια διασταύρωση προς Αμπελά με πινακίδα.  Στρίψτε αριστερά ακολουθώντας το δρόμο που θα σας οδηγήσει στο λιμανάκι του Αμπελά και στη μικρή αμμώδη παραλία στα δεξιά σας. Στρίψτε αριστερά και συνεχίστε να οδηγείτε έχοντας πάντα τη θάλασσα στο δεξί σας χέρι. Μετά από περίπου 2 χλμ. βλέπετε στα αριστερά σας τις Stagones Luxury Villas, στρίβετε αριστερά, οδηγείτε για περίπου 100 μέτρα και φτάνετε στην είσοδο των Stagones Luxury Villas.

ΜΗΤΕ: 1175Κ91001009201 / Created by Dproject