Ειδικές Προσφορέςmenu arrow Επικοινωνίαmenu arrow Book Now
Grand Family Estate Villa Stagones Paros

Οι Grand Family Estate Βίλες έχουν επιφάνεια 120 τ.μ. η κάθε μία και απλώνονται σε δύο επίπεδα. Στο επίπεδο της εισόδου διαθέτουν την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με το καθιστικό της. Η συνέχεια του καθιστικού μας οδηγεί σε ένα ξεχωριστό σαλόνι με άμεση πρόσβαση στην κεντρική σκιασμένη με πέργκολα βεράντα της βίλας. Δυο μεγάλα και άνετα υπνοδωμάτια, το καθένα με το δικό του μπάνιο βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και το ένα από αυτά προσφέρει άμεση πρόσβαση στην κεντρική βεράντα.
Η εσωτερική σκάλα οδηγεί στο επάνω επίπεδο και στο grand master υπνοδωμάτιο με το δικό του μπάνιο (walk-in rain shower) και στην ιδιωτική του βεράντα με ανεπανάληπτη θέα στην θάλασσα και την πισίνα του συγκροτήματος.
Καταπράσινοι κήποι και αριστοτεχνικά διαμορφωμένοι εξωτερικοί χώρου περιβάλλουν τις Grand Family Estate Villas, οι οποίες είναι τρείς (3) στο σύνολο τους, πανομοιότυπες στις ανέσεις και τα χαρακτηριστικά τους, πλήρως εξοπλισμένες και επιπλωμένες με έμφαση στο ντιζάιν, στις γήινες αποχρώσεις και στο Κυκλαδίτικο τρόπο διαβίωσης.
Είναι κατάλληλες για φιλοξενία πολυμελών οικογενειών και μικρές παρέες. Οι φιλοξενούμενοι σε όλη την διάρκεια της παραμονής τους έχουν την αίσθηση ότι βρίσκονται στο σπίτι τους μακριά από το σπίτι τους απολαμβάνοντας ατελείωτες στιγμές ξεκούρασης κατά τις διακοπές τους. Η κάθε βίλα έχει δική της είσοδο και προσφέρει ανοικτό παρκινγκ για 2 αυτοκίνητα.





ONLINE BOOKING
Stagones address
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμπελάς (κοντά στη Νάουσα),
Πάρος - Κυκλάδες
Τηλ: +30 22840 55100
Κιν: +30 698 1210 167
Email: info@stagonesvillas.gr

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ
Stagones facebook connect Stagones twitter connect Stagones email connect
SHARE
Stagones facebook share Stagones twitter share Stagones google share © 2014 - 2023 Created by dproject | ΜΗΤΕ: 1175Κ91001009201 Back to top back to top